Babysokjes laten bedrukken en personaliseren met logo

babysokjes laten personaliseren Belgie

Natuurlijk is er ook aan de allerkleinste gedacht. Topsokken.be maakt naast sokken voor volwassenen ook sokken voor baby's en kinderen. Wij kunnen babysokjes volledig custom made maken ook al vanaf 100 paar. De babysokjes zijn van 80% katoen, 18% nylon en 2% elastan voor de rekbaarheid. Babysokken kunnen bijvoorbeeld ook voorzien worden van eigen logo in eigen bedrijfskleuren en huisstijl. 

 

Als bedrijf is niets leuker om custom made babysokjes cadeau te doen in de stijl van jouw bedrijf, vereniging of instantie. Een persoonlijke touch! Wij helpen natuurlijk graag met de ontwerpen, dit is geheel gratis. 

Babysokjes bedrukken met logo
babysokken laten maken
babysokken laten personaliseren Belgie

babysokjes bedrukken

Laat uw babysokjes bedrukken met uw eigen logo of design in uw favoriete kleuren en motief. Met premium kwaliteit en blijvend lage prijzen, kunt u al vanaf 50 paar uw eigen unieke babysokjes laten bedrukken. Perfect voor bijvoorbeeld een babyshower, bedrijfsevenement of als cadeau voor uw geliefden. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen.

Babysokjes laten maken

Laat babysokjes maken en personaliseren in de huiskleuren van uw bedrijf en motief vanaf 50 paar. Onze sokjes zijn van premium kwaliteit en blijvend laag geprijsd. Wij bieden ook een gratis ontwerp service. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.